Shop met korting: de ultieme festivaloutfit met Supertrash kortingscode

Tijd om die festivaloutfit uit de kast te trekken. En met een Supertrash kortingscode ben je ervan verzekerd om mödisch het festivalterrein te betrede

Tijd om je festivaloutfit uit de kast te trekken, want: festivalseizoen is in full swing. We maken ons op voor zonovergoten dagen boordevol muziek, food en fun. Nog niet de perfécte outfit tot je beschikking? Geen nood: met een Supertrash kortingscode ben je ervan verzekerd om mödisch het festivalterrein te betreden. 

Franjes, kekke zonnebrillen en Azteken- en bloemenprints: het zijn ongetwijfelde musthaves voor jouw festivaloutfit. En als je dit hippige spul nog niet in je kast hebt hangen, dan maak je alsnog kans om je ultieme festivallook te winnen. Want: met de gratis armbandjes die je bij MC’s augustusnummer krijgt, maak je kans op een look t.w.v. 500 euro.* Of haal die zomerse items direct in huis met een Supertrash kortingscode**, waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Supertrash kortingscode: festival proof

Hijs je in een splinternieuwe festival proof outfit met een Supertrash kortingscode. Shine in een short of rok, verkrijgbaar in de Supertrash sale. Of ga voor een maxi-jurk of jumpsuit voor een vrouwelijke doch comfy look. Tip: bedenk van tevoren naar welk type festival je gaat. Ga je een weekend kamperen op Lowlands? Shop dan een top met dip-dye zomershorts en biker boots. Breng je een bezoekje aan de Parade of een ander laid-back festival? Dan is een maxi-rok het antwoord.

Perfect bij die ene festivaloutfit: de wild romance make-up look >

Onze festivalfavorieten:

  • hoed: erg stijlvol én het voorkomt een zonnesteek
  • biker boots: ongetwijfeld festival proof (weer of geen weer)
  • playsuit: chic én comfortabel
  • dip-dye zomershorts: om in te flaneren met zongebruinde benen

kortingscode-supertrash-shopping

*Hoe je kans maakt op die look? Post een foto van jouw boho pols (met de gratis MC armbandjes) op de facebooktijdlijn van Marie Claire Netherlands en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

**De kortingscode is geldig vanaf 5 augustus en: bij aankoop van minimaal één artikel uit de nieuwe collectie is de verzending gratis. 

Stylediscount levert wekelijks codes aan voor Marie Claire bezoekers >

Fotografie: Hans van Brakel, styling: Marjolein Mos

Laatste nieuws