MC Daily News: Google+ Hangout on air dankzij Nettribes

De Fashion Masterclass is mede dankzij Nettribes een groot succes geworden. Nettribes was verantwoordelijk voor de Google+ Hangout on air. Kijk 'm hie

Nettribes een groot succes geworden. Nettribes was verantwoordelijk voor de Google+ Hangout on air en zette een live verbinding op tussen het event in Amsterdam en Kyle Anderson, Jeannie Mai en May-Britt Mobach, die zich op de New York Fashion Week en in L.A. en bevonden. En zeg nou zelf, die Hangout was tof. Heb je hem nog niet gezien, kijk ‘m hier terug.

Google+ Hangout

Wij hebben Google+ Hangout business wise gebruikt, maar dat hoeft heus niet altijd. Je kan bijvoorbeeld ook een conversatie met tien (!) wereldvrienden houden. Voeg nog wat apps en effecten toe en het gesprek wordt onvergetelijk.

Meer leren over Google+ Hangouts? >

Nettribes ´Brand Socialization´ 

Nettribes is een social media bureau waar met veel enthousiasme wordt gewerkt aan het ondersteunen van merken bij de inzet van social media. Vandaar de term ´Brand Socialization´.

Founder Femmie Geradts is met het jonge bureau neergestreken in Amsterdam. Met al haar ervaring weet ze social media zo in te zetten dat het commercieel en emotioneel altijd klopt tot in de puntjes. En dat is business in deze tijd waarin er geen kledingmerk meer bestaat zonder Facebookpagina, geen celebrity zonder Twitteraccount en geen vliegmaatschappij zonder klantenservice via social media.

nettribeslogo

 

Laatste nieuws