3x zwoele zomerlook

Van een dagje bakken op het strand tot een warme zomeravond in een beach club: bij iedere gelegenheid hoort een passend make-upje. Zie hier de drie zw

Van een dagje bakken op het strand tot een warme zomeravond in een beach club: bij iedere gelegenheid hoort een passend make-upje. Zie hier de drie zwoele zomerlooks, plus bijbehorende producten.

Dagje strand

strand 1

Less is more, zeker op het strand. Smeer jezelf om te beginnen altijd goed in met een SPF. Toch behoefte aan een beetje kleur en dekking? Dit product van Dior laat je huid egaler lijken en heeft een SPF 30. Omdat ook je lippen kunnen verbranden, is het belangrijk dat je ze voorziet van een speciale balsem met SPF. Met bovenstaande compact powder van Shiseido (met zonnefactor) voorkom je een glimmende huid. Enne, vergeet als finishing touch de waterproof mascara niet.

Zwoele zomeravond

collage 2

Zonsondergang, rollende golven, met een glas wijn op een fijne loungebank: de perfecte ingrediënten voor een zwoele zomeravond aan het strand. En omdat het avond is, mag je iets meer uitpakken qua make-up. Ga voor een lichte BB cream om oneffenheden te camoufleren en voorzie je jukbeenderen van een mooie glow, bijvoorbeeld met deze highlighter van Sensai. Een subtiel kleurtje op je lippen en de perfecte zomeravondmake-up is een feit.

Avondje uit

zwoele strandavond

Is het tijd om de heupen los te gooien op de dansvloer? Om je kleurtje te benadrukken, gebruik je een transparante foundation en ga je in de weer met bronzer die de sunkissed glow van je huid extra benadrukt. Nude roze op je lippen, zwart op je wimpers en thatÂ’s it.

Laatste nieuws