1 wit jurkje, 3 looks

Dat de little black dress een onmisbaar kledingstuk is, is niets nieuws. Maar het wítte jurkje is ook van meerdere markten thuis. Het is perfect voor

Dat de little black dress een onmisbaar kledingstuk is, is niets nieuws. Maar het wítte jurkje is ook van meerdere markten thuis. Het is perfect voor naar het strand en naar kantoor en ook uitermate geschikt voor een cocktailavond in de hotelbar. Hier doe je inspiratie op.

Naar het strand

strand

Een goede hoed, een paar sandaaltjes én een zomerse bikini. Wit jurkje eroverheen en voilà: de perfecte look voor een dagje strand. Maak ‘m af met een grote rieten strandtas, omdat-ie zo lekker laisser faire matcht met je hoed.

Naar kantoor

kantoor

Wat te dragen op een snikhete kantoordag? Iets wat stijlvol is doch niet te bloot. Als je het witte jurkje op de juiste manier combineert, ben je klaar. Is het wat frisser, dan draag je er een klassiek bouclé-jasje overheen.

In de hotelbar

avond uit

De tegenpool van de LBD draait op vakantie 24-uursdienst. Combineer je witte jurkje met een toefje zwart, een paar statement oorbellen in een zomerkleur en het is feest tot in de kleine uurtjes.

Laatste nieuws