Dionne’s beautydagboek: beeldschone bronzers

Lange tijd heb ik een haat-liefdeverhouding gehad met bronzers. Van professionele make-upartiesten leerde ik dat er voor mijn donkere huid eigenlijk m

Lange tijd heb ik een haat-liefdeverhouding gehad met bronzers. Van professionele make-upartiesten leerde ik dat er voor mijn donkere huid eigenlijk maar één geschikt product bestond. Maar ik geef toe, dit was in de jaren 90 en er is sindsdien gelukkig veel veranderd.
Inmiddels zijn er verschillende bronzers op de markt die perfect werken op een donkere huid. Handig voor wie niet van lagen make-up houdt, maar toch verzorgd voor de dag wil komen. Maar ook fantastisch voor wie dol is op make-up en graag een mooie glow wil. Zie hier mijn favoriete bronzers du moment:

collage

Chanel Les Beiges, nummer 50 (€ 48,95)
Deze gebruik ik vaak over mijn hele gezicht, in plaats van foundation. Het maakt mijn huid egaler en geeft een zachte all over glow.

Sisley Phyto-Touche Illusion d’Été (€ 78,90)
Voorziet je huid van een mooie gloed. Ik gebruik ’m over mijn foundation als highlighter en op luie dagen kwast ik wat op mijn oogleden voor een subtiel glansje.

Guerlain Terracotta 4 Seasons, 08 Ebony (€ 63,90)
De perfecte matte bronzer voor een gezond kleurtje, én met een fantastische blush.

Laatste nieuws