In 3 stappen de perfecte wenkbrauw

Hoe je de perfecte wenkbrauwen krijgt? Hang om te beginnen je pincet maar aan de wilgen en ga voor volle wenkbrauwen à la Cara Delevingne.

Hoe je de perfecte wenkbrauwen krijgt? Hang om te beginnen je pincet maar aan de wilgen en ga voor volle wenkbrauwen à la Cara Delevingne. Van nature niet gezegend met zo’n volle bos? Geen zorgen, met de juiste tools kun je die look eenvoudig imiteren.

De juiste vorm
Oké, oké, een beetje bijtrimmen met een pincet blijft toegestaan. Pluk alleen verdwaalde haartjes aan de onderkant van je wenkbrauw. Om ze voller te laten lijken kleur je ze in met een wenkbrauwpotlood. Borstel de haartjes daarna goed door om het effect te verzachten.

collage wenkbruwen

Jouw kleur
Exact de juiste kleur wenkbrauwpoeder of -potlood vinden, blijft een beauty challenge. Chanel heeft er met deze complete kit wat op gevonden. Met de drie verschillende tinten meng je jouw kleur. Le Sourcil de Chanel, € 54,50.

Beetje Pokon?
Zijn je wenkbrauwen dun gezaaid? In navolging van de vele wimpergroeimiddeltjes zijn er nu ook serums die de aanwas van wenkbrauwhaartjes stimuleren. Er worden vollere brows in twee weken beloofd. M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum, € 130.

Laatste nieuws