Dag 6: WIN een Rollei actioncam t.w.v. € 350

Ken jij een durfal die graag kiekjes maakt in extreme omstandigheden? Dan is deze Rollei 7S actioncam met Ultra-HD videoresolutie absoluut ideaal.

Ken jij een durfal die graag kiekjes maakt in extreme omstandigheden? Dan is deze Rollei 7S actioncam met Ultra-HD videoresolutie absoluut ideaal.

Wat kun je precies weggeven?

Deze super handige actioncam is optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden. Dus in de sneeuw óf diep in de zee: met deze cam legt iedereen veilig al zijn avonturen vast. Hiervoor zijn bovendien nog een aantal handige snufjes aan de camera toegevoegd: de groothoeklens, super slowmotion- én time-lapse functie zorgen ervoor dat alle actiebeelden gedetailleerd terug te zien zijn.

De sportieve cam is de eerste camera van Rollei met een 4K videoresolutie – wat in lekentaal betekent dat er vier keer zo veel pixels gebruikt worden in de camera. Hierdoor kunnen sensatiezoekers nóg gedetailleerder filmen dan ooit tevoren. We love!

Meedoen?

De Marie Claire 7 days of giveaways zijn gebaseerd op iets geven aan een ander. Gun je jouw zusje, schoonmoeder, beste vriendin of misschien wel heel iemand anders dit mooie cadeau voor de feestdagen? Tag deze persoon dan van 13 december t/m 15 december in een reactie onder de post op onze Facebookpagina. Laat ons ook gelijk weten waarom je diegene de prijs zo erg gunt en wellicht ga jij iemand binnenkort heel erg gelukkig maken! Voor jou ligt er natuurlijk ook nog een presentje klaar: alle gulle gevers dingen namelijk automatisch mee naar de hoofdprijs!

Meer informatie over de giveaway-actie vind je op deze pagina.

Let op: deze winactie is helaas verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

Laatste nieuws