Liefde in tijden van Marktplaats

Geschreven op 20 november 2014 door Marie Claire

Carlijn Vis - Het Marktplaatsmeisje

Carlijn Vis haalde veel media met haar tweede roman Het Marktplaatsmeisje. Exclusief aan Marie Claire vertelt ze nu over de liefde in tijden van Marktplaats.

Vriendin Tara stuurde jaren geleden een interessant mailtje door. Ze had een paar oude pumps van haar moeder op Marktplaats gezet en kreeg reactie van ‘Geert uit Boxtel’. Geert had een bijzondere passie:

Ha Tara,
Geert hier. Ik zag je advertentie op Marktplaats en heb interesse
in je schoenen. Heb je ze nog in de aanbieding? En hoe vaak heb je ze gedragen?
Groet,

Geert uit Boxtel

Ha Geert,

Dank voor je interesse in mijn pumps. Ik heb ze zeker nog in de verkoop. Heb ze niet vaak gedragen, een paar keer naar mijn werk, maar nooit met uitgaan of zo. Ze zien er nog steengoed uit. Wil je een bod doen?

Groet,

T.

Hee Tara!!!

Ik ben altijd op zoek naar dit soort schoenen. Als je er behoorlijk zweetvoeten in hebt gehad en ze recent nog hebt gedragen of ze nog wil dragen voor de verkoop, ben ik bereid je er minimaal 20 euro voor te betalen. Ik hoor heel graag van je.

Groetjes,

Geert

Ik was altijd al gefascineerd door de menselijke kant van Marktplaats: je zet je sta-lamp voor een tientje op de site en de volgende dag staat er een wildvreemde bij je in de woonkamer (Wat voor een type zal er op mijn lamp afkomen?).

Of je gaat bij iemand in Uden een nachtkastje ophalen, belt aan, volgt de verkoper door de woonkamer en de keuken naar boven, langs de badkamer de slaapkamer in. Je zegt iets in de trant van: ‘Wat woon je hier leuk’. Onderweg zie je spullen: rondslingerende was, een prikbord met foto’s, een badmat die nodig in de was moet, de boeken in de boekenkast, bodylotion en oordoppen naast het bed. Daar staat je nieuwe nachtkastje (Waarom is het bed niet opgemaakt?), zij hoeft hem niet meer (Waarom eigenlijk niet?), maar jij vindt hem mooi. Zij haalt de lade leeg (lippenspul, pennen, een oplader, tissues, muntjes en een stapel visitekaartjes) en jij legt de tijdschriften op de grond en tilt het bedlampje eraf. Samen dragen jullie het kastje naar beneden. In het halletje geef je 25 euro en zeg je nog zoiets als: ‘Succes met de zoektocht naar een nieuw nachtkastje’ en ‘Ik zal goed voor hem zorgen’.

Ik hou van Marktplaats, je vindt er alles wat je zoekt in een straal van 10 kilometer en items waar je zelf op uitgekeken bent, krijgen een tweede leven. Maar buiten dat gaat het mij meer om de mensen dan om de spullen. Je krijgt een kijkje in iemands leven, ik vind het fantastisch dat mensen het nachtkastje niet alvast beneden in de gang zetten, dat je kunt zien of er romans, biografieën of thrillers in de boekenkast staan; heel even maak je een reis door iemands leven.

Voor mij is Marktplaats een bron van bijzondere anekdotes en ontmoetingen. De man met de stinkschoenenfetisj was het begin, daarna volgden allerlei herkenbare maar ook bizarre ervaringen en inmiddels heb ik een bonte verzameling Marktplaatsverhalen.

De leukste verwerkte ik in mijn nieuwe roman Het Marktplaatsmeisje, waarin hoofdpersoon Anna denkt de liefde te vinden met haar zelfbedachte theorie: ze speurt op de site naar interieurs die ze mooi vindt, in de hoop een man te vinden die bij haar past. Door via Marktplaats een afspraak te maken, komt ze bij mensen thuis en maakt ze een profielschets op basis van wat ze ziet. Anna is fictie, maar haar aanpak en bijkomende problemen zijn uit het leven gegrepen.

De omafiets die ik ophaalde in Zaandam, de brocante tafel in Zoetermeer, de oude reiskoffer die van een overledene bleek te zijn: stuk voor stuk spullen en mensen met een verhaal.

En dan nog iets: tijdens het schrijven van het boek was ik rete-benieuwd of er mensen waren die zo echt de liefde hadden gevonden. Er moesten toch voorbeelden van zijn? Iemand die een boekenkast ging afhalen in Katwijk en als een blok viel voor de man die opendeed? Via een oproep op Facebook en Twitter kwam ik via via in contact met mensen die elkaar inderdaad zo hebben gevonden.

Vorige week mocht ik bij RTL Late Night over het boek vertellen, en ik nam twee levende voorbeelden mee. Linda (28) zette twee jaar geleden haar zes eetkamerstoelen te koop. De leuke man die ze kwam ophalen, stuurde haar later die avond een berichtje: ‘Als je erg gehecht bent aan je stoelen mag je er best nog een keer op komen zitten’. De twee spraken af en de vlam sloeg in de pan. Inmiddels is hij bij haar ingetrokken. De stoelen – die zij spuuglelijk vindt! – nam hij mee, dus daar zit ze nu weer mee. Maar ze kreeg er wel een leuke man bij. Zo zie je maar: liefde in tijden van Marktplaats bestaat!

Enthousiast na het verhaal van Carlijn? Wij geven 10 exemplaren van Het Marktplaatsmeisje weg! Like ons op Facebook en vul daarna het winformulier in.


Bio

Carlijn Vis (1983) woont en werkt in Amsterdam als schrijver en journalist, o.a. voor nrc.nl, nrc.next, Volkskrant Magazine en Marie Claire. In 2012 debuteerde ze met de historische roman Vrij spel, gebaseerd op het verzetsleven van haar oma. Het boek werd genomineerd voor De Bronzen Uil en is vier keer herdrukt. Het Marktplaatsmeisje is haar tweede roman.

Tekst: Carlijn Vis

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! Een gesigneerd boek van bestsellerauteur Lisa Gardner

Geschreven op 12 november 2014 door Marie Claire

Lisa Gardner
Lisa Gardner is een van de succesvolste misdaadauteurs ter wereld. En jij mag een gat in de lucht springen, want Marie Claire mag van haar nieuwe thriller Aangeraakt én haar vorige boek In haar naam 5 gesigneerde exemplaren weggeven. Dat staat niet mis op je boekenplank!

Aangeraakt

Aangeraakt gaat over een rijk, succesvol gezin dat uit hun eigen huis wordt ontvoerd door drie onbekende mannen. Als ze wakker worden bevinden ze zich in een verlaten gevangenis. Wie zou zo’n ogenschijnlijk perfecte familie willen ontvoeren? En hoe ver zou deze persoon bereid zijn te gaan?

In haar naam

In haar naam gaat over Charlene Grant, een meisje dat ervan overtuigd is dat ze vermoord zal worden. Haar moorddatum komt steeds dichterbij en daarom schakelt ze Boston’s beste moordrechercheur in, die een onderzoek start. Die begint echter al snel te twijfelen aan Charlies verhaal. Zou Charlies eigen geheim niet juist het grootste gevaar zijn?

Wil jij één van de 10 gesigneerde boeken winnen? Like onze Facebookpagina en haast je daarna naar het winformulier. Vergeet daar niet je voorkeur (Aangeraakt of In haar naam) op te geven in het veld ‘oplossing’.

Lees een interview met Lisa Gardner in het Marie Claire decembernummer. Hier onthult ze wat de beste plek is om een lijk te verstoppen én hoe je je vrienden kunt nomineren om ze in haar volgende boek – fictief – te laten vermoorden. Het nummer ligt NU in de winkels.

Foto: Lisa Gardner

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! 5x 2 tickets voor de vaarroute van het Amsterdam Light Festival

Geschreven op 11 november 2014 door Marie Claire

Amsterdam Light Festival 2014 - winactie
Maak je alvast klaar voor een romantisch boottochtje door Amsterdam, want Marie Claire mag 5x 2 vrijkaarten voor de vaarroute van het spectaculaire Amsterdam Light Festival weggeven!

Het winterse lichtfestijn gebruikt de binnenstad van Amsterdam als sfeervol decor. Vijftig dagen lang zijn er allerlei lichtkunstwerken te zien in de vorm van prachtige sculpturen, projecties en installaties. Het thema van dit jaar is ‘A Bright City’ en is bedoeld om een ode te brengen aan het leven in de metropool.

Wat kun je precies winnen?

Je wint twee kaarten voor de Water Color Cruise. Dezevaarroute neemt je 75 minuten lang mee door de Amsterdamse grachten en de Amstel, die verlicht worden door de diverse kunstwerken. Deze zorgen voor een sprookjesachtige stad wat de vaartocht een ideaal uitje voor een romantische winterse avond maakt.
Er zijn elke dag afvaarten tussen 17.00 en 21.30 vanaf de steiger van Holland International Rondvaart.

Winnen? Like snel onze Facebookpagina en haast je daarna naar het winformulier.

De derde editie van het Amsterdam Light Festival is van 27 november 2014 t/m 18 januari 2015. 

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! 4x 2 vrijkaarten voor de toneelvoorstelling As you like it

Geschreven op 3 november 2014 door Marie Claire

As you like it - foto
Niets is leuker dan samen genieten van een staaltje knap toneel – helemaal tijdens de kerstdagen. En Marie Claire gaat het je makkelijk maken: want wij geven vrijkaarten weg voor de voorstelling As you like it van het Nationale Toneel, Shakespeares geweldige komedie over de liefde.

Wat kun je precies winnen?

Je wint twee vrijkaartjes voor As you like it in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, voor de voorstelling van 23 óf 25 december. Dit zijn de eerste shows na de première, wat betekent dat je als een van de eersten kunt genieten van het nieuwe pareltje van het Nationale Toneel.

Waar gaat As you like it over?

De samenleving willen ontvluchten – weg van de crisis, schandalen en drukte. Lijkt dat je wat? De hoofdrolspelers uit het toneelstuk bewijzen dat die gedachte van alle tijden is. Rosalinde (Hannah Hoekstra), de dochter van de afgezette hertog, vlucht samen met haar vriendin Celia naar het Ardenner Woud. Ook haar grote liefde Orlando trekt naar het bos, waar de liefde en het leven vol overgave gevierd worden. Maar het woud confronteert de jongeren ook met de gewelddadige menselijke natuur, waardoor hun vlucht uiteindelijk een crash course in leven wordt. Een absolute klassieker van Shakespeare, die niet op je ‘gezien’-lijstje mag ontbreken.

Het toneelstuk wordt geregisseerd door Theu Boermans, die eerder zorgde voor successen als De ideale man en Midzomernachtdroom.

Wil jij gratis genieten van deze prachtshow? Like dan snel onze Facebookpagina en vul daarna als de wiedeweerga het winformulier in. Vergeet niet je voorkeursdata (23 óf 25 december) op te geven in het veld “oplossing”.

Zelf een voorstelling van As you like it bezoeken? Dat kan! Het toneelstuk is tot eind februari te zien door heel Nederland. Check de website van het Nationale Toneel voor alle plaatsen en data.

Foto: Barrie Hullegie

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! Een KitchenAid Artisan foodprocessor t.w.v. €549 + 2x vrijkaarten voor The Hundred-Foot Journey

Geschreven op 17 oktober 2014 door Marie Claire

WINNEN1
We hebben er een nieuwe blogger bij: onze eindredacteur Saar met haar foodblog: Saar’s Soulkitchen. Speciaal daarom geven wij een KitchenAid Artisanfoodprocessor t.w.v. €549 én 2 vrijkaarten voor The Hundred-Foot Journey weg.

KitchenAid Artisan foodprocessor

Het snijden van alle ingrediënten vóór het koken is een echte tijdvreter. Gelukkig gaat de KitchenAid Artisan foodprocessor het je een stuk makkelijker maken, waardoor je in no-time aan het ‘echte’ werk kunt beginnen. De snijschijven in de processor zorgen ervoor dat ingrediënten binnen enkele seconden op elke grootte gesneden kunnen worden en met al z’n bijgeleverde accessoires gebeurt ook al het hak- rasp- en mengwerk in een handomdraai. Een aanwinst voor élke keuken dus.

The Hundred-Foot Journey

In The Hundred-Foot Journey volgen we het Indiase gezin Kadam dat naar een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk verhuist om een Indiaas restaurant te openen. Wanneer de eigenaresse van een Frans restaurant, een rol gespeeld door Oscarwinnares Helen Mirren, protesteert tegen de opening, lijkt een rustig begin van een nieuw leven er niet in te zitten… The Hundred-Foot Journey is een must-see met een flinke dosis kookinspiratie.
De film wordt onder meer geproduceerd door Oprah Winfrey en Steven Spielberg en is gebaseerd op de bestseller van Richard. C Morais.Vanaf 9 oktober kun je ‘m zien in de bioscoop.

Dit geweldige prijzenpakket winnen? Like dan snel onze Facebookpagina en haast je naar  het winformulier.

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! 4×2 vrijkaarten voor The Best of Me + een filmeditie van het boek

Geschreven op 17 oktober 2014 door Marie Claire

best-of-me-winactie
The Best of Me
 is een film met alle it-ingrediënten: van verliefdheid tot kandidaten voor de ‘Best Kiss Award’ én een romantische regenscène. Heb jij even geluk dat wij 4×2 vrijkaarten plus een filmeditie van het boek weggeven!

The Best of Me
In het romantische The Best of Me zien high school sweethearts Dawson (James Marsden) en Amanda (Michelle Monaghan) elkaar na twintig jaar terug tijdens de begrafenis van een oude vriend. Het weerzien doet de vonk al gauw weer overspringen. Twintig jaar blijkt echter een lange tijd en het stel wordt al snel geconfronteerd met pijnlijke herinneringen en onthullingen uit het verleden… Vindt ware liefde uiteindelijk toch zijn weg?

De film is gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks, die al eerder hits als The NotebookSafe Haven en Dear John schreef.

Wil jij binnenkort wegdromen bij deze ultieme zwijmelfilm? Like dan onze Facebookpagina en haast je daarna naar het winformulier.

Alvast een voorproefje? Bekijk hier de trailer:

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! Doutzen’s favo poncho van Repeat Cashmere t.w.v. € 199,95

Geschreven op 16 oktober 2014 door Marie Claire

Doutzen-repeat-poncho
We schreven er al eerder over: poncho’s zijn dé musthaves voor dit najaar. Komt dat even goed uit dat wij nu net dit fraaie exemplaar van Repeat Cashmere mogen weggeven.

Doutzen’s favoriet
Deze poncho uit de Doutzen’s favourites-collectie is gemaakt van fluweelzacht kasjmier. Draag ’m net als Doutzen, over beide schouders en met een zwoele blik. Stylish & warm in één beweging: dat is toch een topmodelactie!

Wil jij deze prachtponcho winnen? Like onze Facebookpagina en haast je daarna naar het winformulier.

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! 7x BeckSöndergaard sjaal van SjaalMania t.w.v. €79

Geschreven op 13 oktober 2014 door Marie Claire

sjaal-becksondergaard-winactie
We kunnen er niet meer onderuit: de winter begint nu toch écht akelig dichtbij te komen. Gelukkig hoef je het niet koud te krijgen, want Marie Claire mag zeven heerlijke BeckSöndergaard sjaals weggeven!

De BeckSöndergaard Copenhagen ‘Rough Mountains’-sjaal is heerlijk warm, doordat ‘ie voor vijftig procent uit wol bestaat. Voor de andere helft bestaat de sjaal uit zijde, waardoor ‘ie óók nog eens lekker zacht is. Een chic én comfortabel item voor in je kledingkast dus.

Ontvang de fashionable sjaal van webwinkel Sjaalmania, een online boetiek met een voorliefde voor sjaals – want zoals zij zeggen: sjaals maken je outfit. Winnaressen krijgen ‘m in een toffe cadeauverpakking thuisgestuurd.

Wil jij er warmpjes bij zitten deze winter? Like dan onze Facebookpagina en vul daarna als de wiedeweerga het winformulier in.

Like ook de Facebookpagina van Sjaalmania.

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! Bad Habits ketting t.w.v. € 79

Geschreven op 29 september 2014 door Marie Claire

Bad Habits opening1
Sieradenliefhebbers opgelet! Deze herfst kun je door de stad flaneren met deze fonkelnieuwe ketting van Bad Habits Jewellery.

Elk design van Bad Habits Jewellery heeft een uniek ontwerp, zoals het zilveren origamibootje dat wij mogen weggeven. Een heerlijk minimalistisch sieraad dat perfect staat bij je nieuwe wollen trui, maar óók zorgt voor een fabulous look tijdens dat ene feestje. Enne, doet het bootje je stiekem niet een beetje denken aan vroeger (lees: vouwpapier)? Jeugdsentiment!

Omarm je imperfecties
De filosofie van Bad Habits richt zich op jezelf zijn en naar jezelf luisteren. Probeer niet altijd aan hoge verwachtingen van anderen te voldoen – imperfecties maken je als mens juist mooi en uniek. Iedereen heeft immers ‘Bad Habits’, nietwaar?

Ondanks dit mooie motto is het juweeltje dat wij mogen weggeven wél perfect gelukt – waardoor je er prachtig uitziet voor elke gelegenheid.

Dit knappe kettinkje scoren? Like ons op Facebook en haast je naar het winformulier!

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! Een HP Chromebook 11 t.w.v. €279

Geschreven op 18 september 2014 door Marie Claire

Chromebook site
De HP Chromebook 11 is een super fashionable device, vinden wij. Daarom verloten wij er eentje, speciaal voor jullie, onze lieftallige lezers.

Het is een lichte, handzame notebook die je werkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Deze compacte designerlaptop is er in Snow White en Ocean Turquoise en kost normaal 279 euro.

Hebben? Like ons dan op Facebook en vul razendsnel het winformulier in.

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! De Starters Award goodiebag t.w.v. €200,-

Geschreven op 17 september 2014 door Marie Claire

Goodiebag opening
Alle gasten gingen na de Starters Award naar huis met een goedgevulde goodiebag vol prachtige merken en producten. Natúúrlijk konden we het niet laten er ook eentje voor onze lezers achter te houden.


Wat zit er in de goodiebag?
Slaapmasker marlies|dekkers  ● Boek ‘Het nieuwe succes’ van Arianna Huffington ●
BOSS MA VIE Pour Femme Eau de Parfum 75 ml ●John Frieda Frizz Ease Nourishing Oil Elixir 100 ml ● Rituals Sensational Soft Cleanser 125 ml ● Summum Woman nagellak, zonnebrandcremé en lipgloss ● Winkelstraat.nl Gift Card van €15 shoptegoed ● Marie Claire notitieboekje ● Mymuesli2go ●Mádara Peel Mask 12,5 ml ●Mádara Detox Mask 12,5 ml

Hebben? Vul dan als de wiedeweerga het winformulier in en duimen maar!

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! De Beautywebshop JohnBeerens.com stijltang t.w.v. € 99,95

Geschreven op 4 september 2014 door Marie Claire

STIJLTANG2

Gladde, silky lokken: dat willen we allemaal wel toch? Hoewel een stijltang natuurlijk gemaakt is om het haar steil te maken, kan-ie ook subtiele beachwaves creëren. Deze tang van De Beautywebshop JohnBeerens.com is van alle markten thuis.

En wel omdat:

1. Niets ’m teveel is: golvend, gekruld of steil haar, hij doet het allemaal.

2. De temperatuur van de stijltang instelbaar is, wat ’m geschikt maakt voor ieder haartype.

3. De platen van deze tang infraroodstraling bevatten, waardoor het haar verwarmt wordt van binnenuit.

4. Door deze infraroodstraling het vochtgehalte op peil blijft en essentiële oliën in het haar behouden worden.

Hebben? Like Marie Claire’s Facebookpagina en vul presto dit winformulier in.

 

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! Dick Moby zonnebril naar keuze t.w.v. € 135 à € 155

Geschreven op 14 augustus 2014 door Marie Claire

DICK MOBY

De laatste zomerzon meepakken, wat festivals afstruinen? Geen probleem! Marie Claire mag namelijk een heuse Dick Moby zonnebril weggeven.

Dick Moby: oceaanredders

Onder het motto ‘Plastic is great, maar wel op je neus’ zetten de Amsterdamse Tim en Robbert het indie zonnebrillenmerk Dick Moby op. Niet zomaar een merk, want de jongens willen een einde maken aan het vele plastic dat in onze zeeën en oceanen rondzwerft. Daarom zet Dick Moby graag tien procent van zijn omzet in – in samenwerking met de Surfrider Foundation – om het tij te keren. Zelf een steentje bijdragen aan het milieu was nog nooit zo makkelijk.

Ecoplastic fantastic

Hoe zo’n verantwoord montuurtje er dan uitziet? Zeer stijlvol, maar zonder poespas. De zonnebrillenlijn bestaat uit vier unisex exemplaren, elk geïnspireerd door klassieke modellen. Elk model heeft Zeiss certificied lenzen, is gemaakt van eco-plastic en is verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven. Mooie combi van duurzaamheid, kwaliteit en stijl dus.

Ook eentje scoren? Dat kan! Marie Claire geeft een zwarte bril weg óf een special edition met oranje spiegelglazen (naar keuze). Het enige wat je hoeft te doen, is dit winformulier. invullen.

DICK MOBY BRUIN DICK MOBY ZWART

Niet langer wachten en direct iets moois voor op je neus scoren in Dick Moby’s webshop? Dat kan hier.

 

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! 5x Yves Saint Laurent blu-ray

Geschreven op 6 augustus 2014 door Marie Claire

yves-saint-laurent-mode.jpg.crop_displayZucht, het is weekend en het valt met bakken uit de hemel. Filmpje kijken dan maar? Wat dacht je van de modische film over het leven van Yves Saint Laurent? Bij Marie Claire geven we vijf blu-rays weg, zodat je de volgende keer tijdens een rainy day wél iets te doen hebt.

Yves Saint Laurent vertelt het verhaal van één van de beroemdste modeontwerpers van de 21ste eeuw. In de film volgen we Yves vanaf het begin van zijn carrière wanneer hij zijn grote liefde en zakenpartner Pierre Bergé ontmoet. Na een korte carrière bij Christian Dior, richt Yves zijn eigen couturehuis op waarmee hij uitgroeit tot een mode-icoon.

Wil jij deze film vanuit je luie stoel bekijken? Vul dan snel het winformulier in.

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! Yentl Oil Cosmetics skin care pakket t.w.v. € 238

Geschreven op 2 augustus 2014 door Marie Claire

yentl collageWij hebben goed nieuws, want bij Marie Claire geven we nu een skin care pakket van Yentl  Oil Cosmetics t.w.v. € 238 weg. Zeg alvast maar hallo tegen die perfecte huid.

Het klinkt cliché, maar een mooie huid is de basis en daarom is het belangrijk om je huid de goede verzorging te bieden. Met de producten van Yentl is dat een eitje. Het pakket bestaat uit vier producten die geschikt zijn voor ieder huidtype en iedere leeftijd.

Het pakket bevat een FacePeeling, serum, 24hour FaceCream én CleansingMilk. Ieder product bevat een uniek ontwikkelde formule met zeer hoge concentraties zelf geproduceerde bio-gecertificeerde arganolie. Alle producten van Yentl hebben een ultieme hydratatie boost en worden zeer snel opgenomen en dat zonder glimeffect.

Lijkt dit pakket jou wel wat? Like ons dan op Facebook en vul razendsnel het winformulier in.

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! 3x Moroccanoil pakket t.w.v. € 65

Geschreven op 23 juli 2014 door Marie Claire

collage nieuwGa samen met Moroccanoil voor de poofy ponytail. Moroccanoil Artistic Director Antonio Corral Calero liet zich inspireren door de ronde vormen en bewegingen in de designs van fashionlabel DelPozo. Check hier de how-to én maak kans op een luxe Moroccanoil pakket.

collage 2

How-to

  • Breng Moroccanoil Treatment aan op droog haar. Begin met de punten en neem de rest van het haar ook mee. Maak je haar eventueel extra steil met een stijltang.
  • Toupeer het haar boven de nek en borstel de bovenkant weer glad met een borstel waarop je een beetje Moroccanoil Luminous Hairspray spuit.Vervolgens maak je laag in de nek een staart.
  • Duw de paardenstaart omhoog om meer volume en draagvlak te creëren en bevestig deze met bobby pins.

De producten

  • Moroccanoil Treatment zorgt ervoor dat je haar zijdezacht aanvoelt en weer gezond oogt en mooi glanst. Een ultieme haarbehandeling om je lokken nieuw leven in te blazen. De voedende formule is verrijkt met vetzuren, omega-3-oliën, vitaminen en antioxidanten, die ervoor zorgen dat je haar extra glans krijgt en wordt beschermd tegen omgevingsfactoren. Het ontklit, voedt, revitaliseert en herstelt de elasticiteit.
  • Moroccanoil Luminous Hairspray is een gewichtloze spray met een sterke fixatie die geschikt is voor ieder haartype. Je haar blijft de hele dag perfect in model zonder dat het plakkerig wordt en het heeft een schitterende glans. De sterke, glanzende finish vormt daarnaast een schild dat je haar – zonder het te verzwaren – beschermt tegen vocht en voorkomt dat het gaat kroezen of pluizen.

Wil jij deze producten winnen? Like ons op Facebook en vul razendsnel het winformulier in.

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! 2 X Ray-Ban zonnebril t.w.v. € 125

Geschreven op 17 juli 2014 door Marie Claire

ray-banOf je nu op een festival staat te dansen, een drankje doet op het strand of gewoon je outfit wilt opleuken: een fashionable zonnebril is altijd welkom. En wij mogen maar liefst twee Ray-Ban zonnebrillen weggeven: een Aviator én een Clubmaster.

De Aviator is een tijdloos montuur en kan al-tijd. De Clubmaster is een kek retromontuur dat je op dit moment ontzettend veel ziet. Celebs als Amanda Seyfried en Kate Moss zijn fan.

Wil jij een van deze mooie brillen winnen? Like ons dan op Facebook en vul daarna razendsnel het winformulier in. Welke wil jij ’t liefst op je neus hebben staan? Vergeet onder ‘oplossing’ niet te vermelden welk montuur je wilt winnen. Succes!

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden

WIN! 12x 2 kaarten voor de Amsterdam Fashion Week

Geschreven op 9 juli 2014 door Marie Claire

afwTwee keer per jaar staat Amsterdam een paar dagen in het teken van mode en van 4 tot en met 14 juli is het weer zover. Wil jij samen met modeminnend Nederland bij de vetste fashion shows van de Amsterdam Fashion Week zijn? Dat kan, want wij geven in totaal maar liefst 12x 2 kaarten weg.

Het gaat om deze vier shows:
• 3x 2 kaarten voor Nivea: Ready to fish by ILJA – 11 juli – 18.00 uur
• 3x 2 kaarten voor DORHOUT MEES – 13 juli – 17.00 uur
• 3x 2 kaarten voor TONYCOHEN – 13 juli – 19.00 uur
• 3x 2 kaarten voor Paul Schulten – 14 juli – 21.00 uur

Vul nu razendsnel het winformulier in, want morgen om 16.30 worden de winnaars gekozen. Pssst, vergeet niet er niet bij te vermelden naar welke show jouw voorkeur uitgaat.

Aan deze mail & win actie kun je niet meer meedoen.

Mail en Win prijswinnaars zijn nog niet bekend.
Voorwaarden