Dag 4: WIN een Frends koptelefoon t.w.v. € 220

Het design van deze super coole Frends koptelefoon is geïnspireerd op sieraden – en dat is te zien. Muziek luisteren was nog nooit zó fashionable.

Het design van deze super coole Frends koptelefoon is geïnspireerd op sieraden – en dat is te zien. Muziek luisteren was nog nooit zó fashionable.

Wat kun je precies weggeven?

Dit nieuwe statement piece van Frends is gebaseerd op de grote hoeveelheid aan kleuren bij een olievlek. Dat leidde tot een fraai design met een grote diversiteit aan kleuren: ideaal bij elke kledingkeuze dus. De headphone is gemaakt van soepel zwart leer met gouden hardware en heeft een 3-knoppig besturingssysteem waarmee je het geluid, de muziek én je telefoon kunt bedienen. Over de ultieme mix van fashion en functionaliteit gesproken!

Meedoen?

De Marie Claire 7 days of giveaways zijn gebaseerd op iets geven aan een ander. Gun je jouw zusje, schoonmoeder, beste vriendin of misschien wel heel iemand anders dit mooie cadeau voor de feestdagen? Tag deze persoon dan van 11 t/m 15 december in een reactie onder de post op onze Facebookpagina. Laat ons ook gelijk weten waarom je diegene de prijs zo erg gunt en wellicht ga jij iemand binnenkort heel erg gelukkig maken! Voor jou ligt er natuurlijk ook nog een presentje klaar: alle gulle gevers dingen namelijk automatisch mee naar de hoofdprijs!

Meer informatie over de giveaway-actie vind je op deze pagina.

Let op: deze winactie is helaas verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

Laatste nieuws