Smart Sustainable Sisley Award: de genomineerden zijn bekend!

Smart Sustainable Sisley Award: de genomineerden zijn bekend!

Vijf vrouwelijke ondernemers lieten de afgelopen jaren hun duurzame hart spreken. Deze vrouwen willen wij bij Marie Claire op een mooi voetstuk plaatsen en daarom reiken wij ook dit jaar de Smart Sustainable Sisley Award uit. Stem hier op jouw favoriet en maak kans op een Sisley-pakket ter waarde van 1500 euro (!). Je leest het goed.

Over Sisley & sustainable beauty
Net als deze vrouwen draagt Sisley duurzaamheid een warm hart toe. Jaren geleden was Sisley het eerste merk dat botanische en plantaardige extracten verwerkte in huidverzorgings- en make-upproducten. Elk product komt tot stand in Sisley’s Centre for Research and Operations, dat gecertificeerd duurzaam opereert en het Franse milieukeurmerk Haute Qualité Environnementale draagt. Dankzij zonnecellen op het dak voorzien het onderzoekscentrum en de bijbehorende kantoren bovendien in hun eigen energie. Dé ideale partner om deze award mee uit te reiken dus. 

Mogen we even aan je voorstellen: de genomineerden voor de Smart Sustainable Sisley Award 2017. Allemaal bevlogen vrouwen die maatschappelijke relevantie hoog in het vaandel hebben en op smart en amazing wijze bijdragen aan een betere wereld. Laat je door deze girlbosses overtuigen en lees het volledige interview van elke genomineerde in het Green Issue van Marie Claire dat nu in de winkel ligt. Of koop 'm hier!

Nina Pierson (31)
Nina Pierson is medeoprichter en -eigenaar van online magazine Bedrock en duurzame saladebarketen SLA. Alles in haar leven draait om duurzaamheid, gezondheid en spiritualiteit.
 
 
 
Joszi Smeets (28)
Joszi Smeets verzorgt als oprichter van social enterprise Food Hub opleidingen, trainingen en vernieuwende vormen van voedseleducatie. Het idee: verduurzaming van de voedselketen.
 
 
 
Hanne Tersmette (30)
Hanne Tersmette ruilde de reclamewereld in voor de natuur. Ze werkt als vlogger en boswachter van het Naardermeer, een laagveengebied ten noorden van Hilversum.
 
 
 
Prasanna Colluru (31)
Prasanna Colluru is venture builder bij Enviu, dat maatschappelijk bewuste multinationals creëert. Doel: marktontwikkelingen stimuleren en milieu-issues aanpakken.
 
 
 
Marieke Snoek (32)
Marieke Snoek is mede-eigenaar van fietskoerierbedrijf Cycloon, sociaal postbedrijf Cycloon Post en founder van fietskoeriers.nl, de eerste en enige pakket-bezorger op de fiets met landelijke dekking.
 
 

Heb jij een favoriet? Breng hier je stem uit & win een Sisley-pakket ter waarde van 1500 euro!

Tekst: Shardey Aalders | Fotografie: Fleur Bult


Recent


Gerelateerde artikelen