Temt deze vrouw de controversiële Thierry Baudet?

Temt deze vrouw de controversiële Thierry Baudet?

De naam 'Thierry Baudet' gaat afgelopen tijd flink over de tong. Door een aantal merkwaardige en vrouwonvriendelijke uitspraken, heeft de frontman van Forum voor Democratie een niet al te beste indruk gemaakt. Toch is er een vrouw in zijn leven gekomen die ervan overtuigd lijkt te zijn de politicus te kunnen temmen. 

'Vrouwenhater'

Lees ook: Dit is waarom je tijdens de verkiezingen best op een vrouw stemt

Door eerdere uitspraken, staat Baudet bij velen bekend als 'vrouwenhater'. Zo vertelde hij hoofdredacteur van Quote, Sander Schimmelpenninck, waarom er volgens hem aanzienlijk minder vrouwen in de Quote staan. "Ik weet wel dat vrouwen over het algemeen minder excelleren in een heleboel beroepen en minder ambitie hebben. Vaak ook meer interesse hebben in gewoon meer familieachtige dingen enzo", verklaarde de politicus. 

In een door hem geschreven artikel uit 2014 geeft Baudet de Zwitserse verleidingsgoeroe Julien Blanc , die kortom aanranding promoot als het om versiertrucs gaat, volkomen gelijk. Deze gedachte versterkt hij in zijn roman Voorwaardelijke liefde. "Vraag het ook maar eens aan een verkrachter. Even los van al het tegenstribbelen en uiterlijk verzet: vrouwen reageren ontzettend op zulke nietsontziende mannelijkheid", weet Baudet...

In een interview met Story begin 2018 ontkent hij echter dat hij vrouwen haat. "De media proberen mij er telkens van te beschuldigen dat ik vrouwen alleen maar zie als onderdanige, ambitieloze, seksuele wezens. Neem van mij aan dat als er íemand is die een vrouw hoog heeft zitten, ik het ben."

Verloving

En vorig jaar werd bevestigd dat Baudet inderdaad veel liefde kent voor een vrouw, namelijk de Hengelose fotografe Davide Heijmans. In september maakte het koppel op Instagram bekend zich te hebben verloofd. “Na bijna twee jaar om elkaar heen te hebben gedraaid heeft de liefde tussen Davide en mij de afgelopen maanden vleugels gekregen. We zijn verliefd. En verloofd", schrijft de politicus onder de post. 

Volgens Story hebben de twee elkaar leren kennen op een bijeenkomst van de Universiteit van Amsterdam. Na eerst hard afgewezen te worden hield Thierry koppig vol en uiteindelijk werd zij de zijne. Maar volgens Davide moeten we de verloving niet te serieus nemen. Dat is volgens haar slechts om de liefdesverklaring meer cachet mee te geven. "Daar hoeft geen huwelijk bij te horen."

Bron: RTL Boulevard, The Post Online | Beeld: BSR, Instagram

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Thierry Baudet | FVD (@thierry_baudet) op

Bron: RTL Boulevard, The Post Online | Beeld: BSR, Instagram