Linda de Mol open over botox en haar onzekerheden

Linda de Mol open over botox en haar onzekerheden

Geloof het of niet, maar Linda de Mol (54) heeft net als elke normale vrouw last van onzekerheden. Tijdens het LINDA.Festival doet de presentatrice een boekje open over onder andere botox en het huwelijk van neefje Johnny de Mol.

Botox

Lees ook: Linda de Mol doet schokkende onthulling over aanranding

Over botox heeft Linda een sterke mening. "Je moet niet botox doen en dan zeggen dat je er zo goed uitziet omdat je zoveel water drinkt. Soms zie je duidelijk: hier is van alles aan gebeurd. Helemaal niet erg, maar zeg het dan eerlijk. Botox doe ik altijd in mijn vakantie. Nu neem ik een film op, dat kan helemaal niet als je net botox hebt gehad. Dan kun je niet acteren.”

Te dik

Lees ook: Linda de Mol klapt uit de school over affaire

Verder vertelt Linda dat ze 'schijt heeft aan Sonja'. Toch gaat de actrice regelmatig op dieet. “Ik lees regelmatig dat mensen schrijven dat ze mij ‘te dik’ vinden of zich afvragen of ik zwanger ben, en daar word ik toch onzeker van – en dan ga ik toch weer koolhydraatloos door het leven.” De diëten zijn gelukkig maar tijdelijk. “Als ik morgen onder een tram kom en die risotto niet heb opgegeten, dan heb ik spijt.” We get you, Linda!

Huwelijk Johnny

Ook verspreekt Linda zich over het aanstaande huwelijk van Johnny de Mol en zijn Anouk. "Volgende week zijn we weer allemaal bij elkaar, want Johnny gaat trouwen." Oeps!

Bron: Lindanieuws l Beeld: ANP