Tom Ford woest op Amal Clooney om déze reden

Tom Ford woest op Amal Clooney om déze reden

Ontwerper Tom Ford is woedend op Amal Clooney. Tijdens het MET Gala, dat vorige week maandag plaatsvond, droeg de mensenrechtenadvocate niet een jurk van Tom Ford, maar een creatie van Britse ontwerper Richard Quinn. Op zich niets mis mee, zou je denken. Wat het vooral erg pijnlijk maakte, is het feit dat Tom Ford speciaal een jurk had ontworpen voor Amal.

custom couturejurk
De vrouw van George Clooney was dit jaar een van de presentatoren van het MET Gala dat in samenwerking met de Amerikaanse Vogue en het Metropolitan Museum of Arts elk jaar opnieuw weer wordt georganiseerd. Tom Ford was door de Amerikaanse Vogue aangewezen een custom couturejurk te ontwerpen voor de bloedmooie vrouw. Zo gezegd, zo gedaan. 

After party
Vlak voor aanvang besloot Amal de jurk van Tom Ford echter helemaal niet te dragen. In plaats van de couture jurk, droeg ze een broek-rok van Richard Quinn. Toen Tom Ford Amal vroeg dan helemaal niet de outfit te dragen, zodat een andere ster de jurk aankon op de red carpet - zodat zijn maandenlange werk niet helemaal voor niets zou zijn - besloot ze het toch geheel op haar eigen manier te doen. Zo droeg Amal de - speciaal voor haar ontworpen - jurk tijdens de after party.

Lees ook: Stella McCartney en Vivienne Westwood komen naar Nederland

Beeld: Getty Images 

Gerelateerde artikelen