Wat een beauty: de 17-jarige dochter van David Bowie en Iman Abdulmajid

Wat een beauty: de 17-jarige dochter van David Bowie en Iman Abdulmajid

Ze is misschien wel het mooiste wat David Bowie, die in het echte leven de naam David Robert Jones droeg, aan de wereld heeft achtergelaten. Samen met zijn prachtige vrouw, supermodel Iman Abdulmajid, verwelkomde hij zeventien jaar geleden dochter Alexandria ‘Lexi’ Jones. Zij is inmiddels bijna volwassenen en uitgegroeid tot een ware beauty. 

Na een zoon en een dochter uit eerdere relaties, was daar zeventien jaar geleden Alexandria, die binnen de familiekringen Lexi wordt genoemd. Alexandra werd als klein meisje regelmatig aan de arm van haar ouders gespot, maar inmiddels is hun dochter uitgegroeid tot een prachtige tiener. Moeder Iman feliciteerde haar kroost via Instagram. “De koningin van mijn hart, Lexi Jones, is vandaag zeventien jaar geworden”, schrijft ze bij de selfie van haar prachtige dochter. De foto krijgen binnen een mum van tijd duizenden reacties, waarbij de volgers van het topmodel vol lof over haar dochter spreken.

“Wat een knapperd”, “Ze heeft de mond van haar vader” en “De mooiste creatie van jou en David”, zijn dan ook slechts een greep uit de vele reacties. Er is dan ook een grote kans dat Lexi in de voetsporen van haar moeder treedt, want met zo'n knap koppie, is het vrijwel zeker dat ook Alexandria op de wishlist van vele modebladen staat. Bekijk de foto hieronder!

Hét geheim van modellen voor een stralende huid 

 

Een bericht gedeeld door IMAN (@the_real_iman) op

Beeld: Getty, Instagram

Gerelateerde artikelen