5 weetjes over Amerikaans topmodel Kaia Gerber die je nog niet wist

5 weetjes over Amerikaans topmodel Kaia Gerber die je nog niet wist

Zodra ze zestien jaar oud was (de wettelijke leeftijdsgrens voor modellen), maakte Kaia Gerber haar catwalkdebuut op de Calvin Klein-show in New York. Als dochter van Cindy Crawford was het een gegeven dat ze in de voetsporen van haar moeder zou treden. Marie Claire UK had een ontmoeting met het model du moment om te kletsen over haar stylingtips, social media en haar rolmodellen.  

Karlie Kloss gaf haar tips en tricks
"Mijn moeder heeft mij nooit catwalkles gegeven." In onze hoofden loopt het supermodel-duo elke dag door hun gangen alsof ze een show lopen, maar helaas niet. 'Ik loop niet door de gangen van mijn huis alsof het een catwalk is, sorry dat ik je teleurstel,' lacht Kaia Gerber. Dus, behalve haar super moeder, wie bewondert ze nog meer in de industrie? 'Ik heb altijd naar Karlie Kloss opgekeken. Ze begon nog jonger dan mijn moeder en toen ik begon, had ze altijd het beste advies voor mij."

Maar haar moeder is haar all-time inspiratiebron
"Het is behoorlijk inspirerend om Cindy Crawford als mijn moeder te hebben", vertelt Kaia Gerber: Ze is zo nuchter - die supermodel-versie van Cindy Crawford is niet mijn moeder - ze houdt haar werk en privéleven heel goed gescheiden, en ik bewonder haar daarvoor."

 Ze heeft een gouden stijlregel en we zijn het er zó mee eens
'Ik vind altijd less is more. Ik ben een beetje een tomboy, ik hou ervan om comfortabel te zijn, want ik ben altijd on the go. Ik draag elke dag eigenlijk hetzelfde, een spijkerbroek, sneakers en een goede zonnebril. 

Ze snuffelt graag even in de kast van haar moeder
"Als kind ging ik stiekem altijd al even kijken in haar sieradendoosjes. Ik behing mijzelf dan met al haar juwelen. Nu nog steeds neem ik graag een kijkje in haar kast en steel ik wel eens iets van haar vintage designerstukken."

Ze is net zoals wij op Instagram
Kaia Gerber houdt van de manier waarop ze zich kan uiten op Instagram: 'Op Instagram heb ik het idee dat ik echt kan laten zien wie ik ben. Ik denk dat toen ik ongeveer dertien was, toen mensen mij begonnen te volgen op Instagram, ik dacht: hoe hebben ze me gevonden?" Haar favoriete persoon om te volgen? "Mijn broer Presely, omdat ik anders gewoon niet weet wat hij doet! Als ik op reis bent reageert hij niet altijd."

 

Lees ook: Rihanna's Savage x Fenty lingerie-collectie is eindelijk hier

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Getty Images 

Gerelateerde artikelen