Dit is wanneer de zomersale begint in Nederland

Dit is wanneer de zomersale begint in Nederland

Summer is coming! Net als de zomersale. Veel modeketens doen nogal geheimzinnig als het aankomt op de vaste data voor de grote uitverkoop, maar gelukkig hebben we voor speciaal voor jou de data waarop de grootste winkels ongeveer beginnen met de sale. Komt-ie:

Zara
Als de sale begint, staat menig vrouw 's ochtends vroeg al in de rij om dat ene item te bemachtigen - het liefst voordat het één grote chaos wordt in de winkel. De grote modeketen valt - samen met onder andere Pull&Bear, Stradivarius en Bershka - onder het moederbedrijf Inditex. Inditex maakt nooit officieel bekend wanneer de sales precies beginnen, al is het wel elk jaar rond dezelfde tijd. De sale begint hier de derde óf de vierde donderdag van juni. Dat is dit jaar dus op 21 of 28 juni.

H&M
Hoewel H&M eigenlijk áltijd uitverkoop heeft - niet in de winkel, dan wel op de website - heeft ook deze modeketen een datum waarop de big sale begint en items tot wel 70% zijn afgeprijsd. Worden we blij van! De zomersale begint elk jaar rond de tweede week van juni. Dat zal dit jaar waarschijnlijk 11, 12 of 13 juni zijn.

Mango
Een iets mindere chaos is het elk jaar bij MANGO. Handig om te weten wanneer je liever niet in de gekte gaat shoppen. De sale van MANGO begint normaal gesproken rond de tweede of de derde week van juni. Dat zal dit jaar rond 16 juni zijn.

ASOS
ASOS heeft het hele jaar uitverkoop. Wil je voor echt goede kortingen gaan? Wacht dan nog heel even met shoppen tot de grote zomersale bij ASOS begint. Net als Inditex doet de webshop elk jaar weer geheimzinnig over de exacte startdatum, maar we weten wel weten dat het wederom midden juni begint. 

Zalando
Zalando staat bekend om de verkoop van allemaal verschillende merken. Handig als je een specifiek merk zoekt, met vette korting natuurlijk! Ook deze uitverkoop zal ergens in het midden van juni beginnen. De verwachting is rond 12 juni. 

Lees ook: Het grootste sneakerevent van Europa komt naar Nederland

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images

Gerelateerde artikelen