Dit jaar geen Victoria's Secret show meer

Dit jaar geen Victoria's Secret show meer

Model Shanina Shaik liet aan de Australische krant The Daily Telegraph weten dat er dit jaar geen Victoria's Secret show komt. Enne, dat is voor het eerst sinds 24 jaar. 

Imago

Lees ook: Victoria's Secret brengt officieel deze collectie terug

"Helaas gaat het dit jaar niet door, wat voor mij best wel wennen is omdat ik normaal gesproken nu hard aan het trainen zou zijn voor de show. Maar ik weet zeker dat er in de toekomst wel weer iets gaat gebeuren", zegt Shaik. Ook gaf ze aan dat het lingeriemerk hard werkt aan hun imago.

Rechtszaak

Dat het lingeriemerk aan haar uitstraling werkt is ook ook hard nodig. Victoria's Secret kwam meerdere keren negatief in het nieuws, vooral nadat bleek dat eigenaar Leslie Wexner zijn goed vriend Jeffrey Epstein toegang verleende tot jonge meisjes die werkten of wilden werken voor het merk. Op dit moment zit Epstein vast wegens het misbruiken van minderjarige meisjes, hij wacht daar zijn rechtszaak af. 

Onrealistisch beeld

Dat de populariteit van Victoria's Secret de laatste jaren afgenomen is, komt niet geheel onverwachts. Volgens kijkers en fans is het 'niet meer van deze tijd'. De dunne modellen zouden een onrealistisch beeld schetsen en daarmee jonge meiden het verkeerde voorbeeld geven. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) op

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Instagram