ADV: waarom dit item een musthave is voor ieder interieur

ADV: waarom dit item een musthave is voor ieder interieur

Toegegeven: we zijn verslaafd aan eindeloos scrollen op Pinterest en Instagram, op zoek naar de mooiste interieurs en items om eraan toe te voegen. Mooie vazen, vloerkleden en meubels zien we genoeg en daarbij is de keuze reuze, maar als het aankomt op prullenbakken wordt het wat lastiger. Heb jij hetzelfde probleem? Stop dan nu met zoeken, want wij hebben het perfecte exemplaar voor gevonden.

Een keuken is natuurlijk niet compleet zonder een eyecatching prullenbak die handig is in gebruik. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een exemplaar dat én perfect bij de rest van mijn interieur past én afval scheiden gemakkelijker maakt. Brabantia kwam voor mij met dé oplossing, dankzij hun nieuwe matzwarte newIcon pedaalemmer. Hij is niet alleen handig in gebruik, maar met dit item denkt Brabantia ook nog eens aan het milieu. De pedaalemmers zijn namelijk voor 40 procent gemaakt van gerecycled materiaal en na gebruik kan 98 procent van de pedaalemmer en de verpakking worden hergebruikt. Daarnaast doneert het merk voor iedere verkochte newIcon pedaalemmer een deel van de opbrengst aan The Ocean Cleanup. Hierdoor wordt dus niet alleen jouw huis opgeruimder en schoner, maar ook de wereld. Afval scheiden deed ik al, maar met deze prullenbak wordt het gemakkelijker. Waarom? Hij staat binnen handbereik, opent makkelijk met je voet én sluit soepel en zacht voor extra gemak.

Is zwart niet jouw kleur? No worries, de pedaalemmer is er in dertien kleuren én in vijf verschillende maten. Dus heb jij niet een prullenbak nodig voor in de keuken, maar voor in je badkamer? Dan kun je die ook vinden in de nieuwe Brabantia newIcon reeks. Let’s clean it up!

Advertorial | Beeld: Heather Serry

Gerelateerde artikelen