Grote verrassing in de H&M x Moschino-collectie

Grote verrassing in de H&M x Moschino-collectie

De samenwerking tussen Moschino en H&M was al bekend en de eerste beelden zijn ook al vrijgegeven, maar in de collectie zit een extra leuke verrassing. Speciaal voor alle hondenliefhebbers. In de collectie zullen namelijk ook een aantal items zitten om je kleine viervoeter mee te kleden. Hoe leuk.

Knuffeldier

Lees ook: Zien: 800 euro voor plastic stomerij-jurk van Moschino

De H&M x Moschino-collectie zal voornamelijk bestaan uit mannen- en vrouwenkleding maar ook hond kan er dit najaar fashionable bij lopen. Jeremy Scott, de creative director van het Italiaanse modehuis, staat bekend om zijn extravagante en uitgesproken stijl. De kledinglijn voor honden zal dus in ieder geval niet saai worden.

Kindercollectie

Lees ook: 11 H&M-items die er extreem duur uitzien

Jeremy was eerst gevraagd om een kindercollectie te ontwerpen, maar dat had hij al een keer eerder gedaan. Tijd voor iets nieuws, vond hij. "H&M vroeg me eerst om een kindercollectie te ontwerpen. Maar omdat ik zowel onder mijn eigen naam als onder Moschino al een kinderlijn heb, vond ik het leuker om iets te doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan. En ik heb altijd al eens een dierencollectie willen uitbrengen", aldus Scott.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Moschino (@moschino) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Moschino (@moschino) op

Bron: Beau Monde | Beeld: Getty