Marie Claire's weekendtips

Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen. 

Tentoonstelling Unwrapped

Kunstwerken die zijn doorgegeven, in kratten en dozen zijn gestopt en dus lang verborgen zijn geweest worden weer tentoongesteld. Verwacht beroemde kunstenaars al Andy Warhol, Karel Appel, Carsten Höller, Marijke van Warmerdam en vele anderen. Het zijn verschillende collecties, dus verwacht grafisch werk, collages, schilderijen, foto's, sculpturen én installaties. 
 
Wanneer:
Tot 8 september 
Maandag & zondag | Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag | 09:00–17:30
Zaterdag | 13:00–17:30
 
Waar 
Kunstlinie Almere Flevoland (KAF)
Esplanade 10
1315 TA Almere
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door KAF EXPO (@kafexpo) op

'Krijg de Kleren' kledingruil 

Morgen 14 juni is het zover: restaurant BAUT organiseert in samenwerking met ReLove Exchange een kledingruil-extravaganza. Geef tweedehands kleding een nieuw leven (door te kopen, doneren of te ruilen) en zo help je ook weer anderen een nieuw leven opbouwen. Want: de volledige opbrengst wordt aan stichting Because We Carry gedoneerd. Zoek naar vintage schatten en geniet ondertussen van lekkere cocktails! Enne, een deel van de baromzet van die avond wordt ook aan hetzelfde goede doel geschonken. 
 
Wanneer
Vrijdag 14 juni | 20:00 tot 23:00 uur 

Waar
Restaurant BAUT
Spaarndammerstraat 460
1013 SZ Amsterdam
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BUY • SELL • TRADE (@relove_exchange) op

Wereld Yoga Dag 

Naast het feit dat het zondag Vaderdag is, is het ook International Yoga Day. Nu wordt er op de Dam tussen 12:00 en 19:00 uur gratis yogalessen gegeven. Dus heb je niks te doen? Neem een kijkje! Daarnaast kun je ook vegetarisch én vegan eten verwachten. Benieuwd naar het evenement? Klik "hier"
 
Wanneer
Zondag 16 juni | 12:00 tot 19:00 uur 
 
Waar
De Dam 
Amsterdam 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Yoga Day Amsterdam 2018 (@internationalyogadayadam) op

Beeld: BSR, Instagram