Tip: luxe limited BVLGARI Afternoon Tea in het Amstel Hotel

Tip: luxe limited BVLGARI Afternoon Tea in het Amstel Hotel

De nieuwe Afternoon Tea is geïnspireerd op de geuren van de Splendida-collectie van BVLGARI en is een samenwerking tussen het Italiaanse juwelenhuis en het Amstel Hotel in Amsterdam.

Splendida-collectie
In de Amstel Lounge worden de gasten tijdens de Afternoon Tea verrast door verschillende geur- en kleursensaties die zijn gebaseerd op de geuren van de Splendida-collectie van BVLGARI. Executive Chef Rogér Rassin maakt bijvoorbeeld een mousse in de vorm van de flacon van Splendida – met bij elke geur een passende smaak. En dat niet alleen: er zijn ook macarons, sandwiches, taartjes en warme gerechten, die uiteraard geserveerd zullen worden met bijpassende theevariaties. 

Limited
De hele maand november kun je de bijzondere en limited Afternoon Tea beleven. Verschillende subtiele geuren, afkomstig van de luxueuze handgemaakte BVLGARI-geurkaarsencollectie, zullen tijdens de Afternoon Tea alle zintuigen prikkelen.

Goodiebag
Klinkt dit als muziek in de oren? Wees dan snel: de Afternoon Tea kan geboekt worden bij het Amstel Hotel en kost €47,50 per persoon. En dat is inclusief BVLGARI-goodiebag! 

Lees ook: Doe maar duurzaam, zo moeilijk is het niet

Bron: Beau Monde | Beeld: BVLGARI

Gerelateerde artikelen