Reistip: Perth

Reistip: Perth

In de meest geïsoleerde stad van de wereld is het leven relaxed en laid-back. Omringd door bush en de prachtige oceaan voelt het alsof iedereen in Perth vakantie heeft. Marie Claire geeft 14 handige tips voor een reis naar Perth.

algemene info - Beste reistijd: september - november of maart-mei. - Je hebt een visum nodig - Je hoeft je niet te laten inenten - Een vlucht van Amsterdam naart Perth duurt zo'n 20 uur - Gebruik een sunblock - de zon is extra fel - Het kraanwater is drinkbaar

shoppen - Morrison is de beste mode en accessoirewinkel in Fremantle, ze verkopen er kleding van Australische en buitenlandse ontwerpers. - Een grappige schoenenwinkel is Bob's. Alles is er in sixties-sfeer. - De grootste markt vind je op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in de wijk Subiaco; Station Street Markets koop je exotische vruchten, huisgemaakte jams en leuke souvenirs.

borrelen - Luxe Bar is een nieuwe trendy bar om lekker wat te drinken, te hangen en te dansen. - Must is dé wijnbar van dit moment. Je kunt er heerlijk eten en zelfs een eigen champagnekar huren. Tip: een ideale spot voor een huwelijksaanzoek.

koffie & lunch - South Terrace heb je een sliert verschillende terrasjes waar ze de lekkerste koffie serveren. - Merchant is een fijn adres voor de lunch met lange tafels, simpel eten en aardige bediening.

eten - Subiaco Hotel is een goed en betaalbaar restaurant ("hotel is in Perth altijd een synoniem voor restaurant"). Het is heerlijk zitten op het terras en de keuken serveert Australische fusiongerechten.


Recent


Gerelateerde artikelen