WIN! 25 x het állerlekkerste ontbijt- en brunchboek 'All-day breakfast' (GESLOTEN)

WIN! 25 x het állerlekkerste ontbijt- en brunchboek 'All-day breakfast' (GESLOTEN)

Brunch is geen maaltijd, het is een lifestyle - Sex and the City.

Het is 07.00 uur, de wekker gaat, maar je draait je nog even (tot vier keer toe) om. Gevolg? Je bent te laat, kleedt je in alle paniek aan en besluit je ontbijt over te slaan.

Vanaf nu niet meer! Er is nu namelijk het állerlekkerste ontbijt- en brunchboek All-day breakfast van Denise Kortlever. Met voor iedereen ontbijtjes en brunches op maat (van snelle smoothies of een meeneemontbijt tot verleidelijke wentelteefjes voor op zondagochtend in bed). Over die wentelteefjes gesproken, daar kunnen we alvast wat over verklappen: in All-day breakfast zijn dat niet zomaar wentelteefjes, maar romantische 'Pain perdu' ? vertaald in het Frans klinkt het nog net iets lekkerder.

Benieuwd naar die heerlijke Pain perdu? Wij geven je alvast een voorproefje: Voor 2 personen

100 g bosvruchten (diepvries is prima) poedersuiker 1 ei 150 ml melk 2 dikke plakken Fries suikerbrood (liefst een dagje oud) klontje boter om in te bakken

Begin met de compote. Doe de bosvruchten in een sauspannetje en verwarm een paar minuten op laag vuur, of tot de vruchten iets uit elkaar vallen. Prak ze eventueel met een vork wat fijn. Voeg poedersuiker toe naar smaak. Klop intussen het ei los met de melk en week de plakken suikerbrood even in het melkmengsel. Smelt de boter in een koekenpan. Bak het brood ca. 3 minuten per kant, of tot het goudbruin is. Serveer het met de bosvruchtencompote en bestuif met extra poedersuiker.

Bereiden 5 minuten.

En zijn die vijf minuutjes tóch te veel moeite? Voor de echte non-ochtendmensen onder ons is er ook een lijst met adressen van de beste ontbijttentjes.

Winnen Ter ere van Marie Claire's 25ste verjaardag mogen we 25 exemplaren van All-day breakfast weggeven. Kans maken? Vul als de malle dit winformulier in!

Deze actie is verlopen.

10 x ochtendgewoonten van gelukkige mensen >