Zien: foto Ivanka Trump en koningin Máxima zorgt voor veel hilariteit

Zien: foto Ivanka Trump en koningin Máxima zorgt voor veel hilariteit

Koningin Máxima en Ivanka Trump zijn onderhand geen onbekenden meer van elkaar. De twee zien elkaar regelmatig bij bijeenkomsten en ook gisteren zagen de twee elkaar in New York. Al leek de dochter van de president daar meer zin in te hebben dan onze koningin...

Gelijke kansen

Lees ook: Dit is waarom koningin Máxima weggestuurd werd van een terras

De twee kwamen samen voor een paneldiscussie over vrouwelijke ondernemers voor het ‘Women entrepeneurs finance initiative’. Dit initiatief wil ervoor zorgen dat vrouwelijke ondernemers net zoveel kansen krijgen voor kredieten en andere financiële diensten als mannen. 

Fangirling

Lees ook: Deze broek van koningin Máxima is perfect voor de Indian Summer

Uiteraard waren de twee er puur voor business, maar er was ook tijd voor een klein onderonsje. En daar was vooral Ivanka heel enthousiast over. Op haar gezicht is een grote glimlach te zien wanneer ze onze koningin groet. Máxima daarentegen lijkt eerder een beetje overrompeld en ziet er eerder uit alsof ze denkt: 'Ivanka, please...' Ondertussen blijft Ivanka maar lovende woorden spreken over Máxima. "Ze heeft veel vakkennis en ik moet een extra dag uittrekken om me voor te bereiden. Vaak weet ze meer dan ik. We zijn haar erg dankbaar voor wat ze doet.” Duidelijk: Ivanka is gróót fan!
 
Lees ook: Schaterlachende koningin Máxima verovert harten van de media

Bron: Grazia | Beeld: ANP